Sérum de soie sublimateur

bottle11
Ја расплеткува, спречува разлетување, ја штити и негува косата. Протеини од свила за мазна свиленкаста коса, специјално селектирани растителни масла за зголемена флексибилност и лесна за обликување. Употребен на влажна коса, Sérum de soie ќе ја расплетка, употребен на сува коса ќе ја омекне и кондиционира. Секогаш ја штити и негува косата без да ја сплесне. Ова е совршена формула за секојдневно истакнување на убавината на вашата коса, без разлика на типот на коса.