Masque Quintessence

bottle9

Ултимативен метод за очајна коса. Оваа исклучителна маска базирана на Cupuaçu масло и Manketti масло дава извонредни ефекти: има неверојатна хидратантна моќ и задржува вода која бавно се апсорбира и потоа постепено се ослободува со текот на времето хидрирајќи го стеблото на влакното.
Ги неутрализира оштетувањата од современите хемиски и термички третмани како и оштетувањата кои се јавуваат со стареење на влакното.
Неверојатната формула на оваа маска е последното*прибежиште* за многу оштетена, ослабена и дехидрирана коса. Нејзиниот потхранувачки нектар ја ревитализира, регенерира и реструктуира и најоштетената коса. Оваа маска инстантно и дава сјај, мекост и структура на косата.
Начин на користење: нанесете ја маската на сува коса пред шампонирање ако Вашата коса е многу сува или аплицирајте ја на мокра коса после миење. Нанесете ја внимателно по должина на косата, прамен по прамен. Оставете ја да делува 10 мин, идеално 20 минути, потоа одмијте ја со чешлање на косата.