INTESIVE PIGMENT SHAMPOO ИНТЕНЗИВЕН ГЕЛ ЗА РЕПИГМЕНТАЦИЈА НА КОСА

pigment

Побелувањето на косата почнува релативно рано, во средните 20-ти години кај мажите, а доцните 20-ти кај жените. Побелената коса воопшто не помага во одржување на добриот изглед.

Кај жените фарбите за коса им обезбедуваат не само прикривање на седата коса туку и можност да експериментираат со огромна палета од бои. Меѓутоа, фарбите за коса кај мажи даваат апсолутно неприроден и неадекватен изглед на косата.

Со Strategy шампонот во првите фази од побелувањето на косата се постигнуваат фантастични резултати. Со само едно миење седите влакна ја враќаат својата природна боја, и ја задржуваат до 6 недели. Особено значајно е што нема да се промени бојата на нормалните, пигментирани влакна и природниот изглед на вашата коса нема да биде компромитиран. Негата на косата после тоа е нормална, со нормален шампон и резултатите се стабилни независно од фреквенцијата на миење на косата. После 6 недели повторно го користите Strategy шампонот.