Crème aux fleurs

bottle5
Крема за миење на косата со уникатна формула за многу сува и хемиски третирана коса. Природните состојки во кремата за миење се специјално селектирани за да ја зголемат еластичноста на косата и да обезбедат посебна нега на многу виткана или наелектризирана коса. CRÈME AUX FLEURS може да се користи како кремаст шампон. Во таков случај, се аплицира на сува коса од корените до врвовите, се остава 10 минути а потоа постепено се емулзира со додавање на мали количини вода, и полека со масажни движења се одмива.

CRÈME AUX FLEURS ја прави косата неверојатно суптилна и нежна, негувана и свиленкасто мека. Исто така е иделна и после фарбање. Тогаш се аплицира на миена коса, тампонирана со пешкир и се остава 10 минути пред миење. Бојата добива подобар интензитет а сензитивноста на скалпот е неутрализирана. Косата зрачи со убавина.