Condition naturelle

_0005_Layer 3
Сушењето со фен ја оштетува незаштитената коса.
Сепак обликувањето на тенка и безживотна коса или исправувањето на виткана или сува коса бара употреба на фен- но секогаш тоа треба да биде изведено со минимизирање на ризикот по вашата коса. Тоа беше и целта за создавање на CONDITION NATURELLE : нанесен по миење на косата по нејзината должина и на врвовите, овој производ ја расплеткува и ја штити вашата коса од штетата предизвикана од фенот благодарение на растителните протенини во неговиот состав кои создаваат заштитен слој .Вашата коса изгледа привлечна бујна и волуминозна, сјајна и подготвена за секаков вид на фризура.