Complexe Energisant

_0001_Layer 7
Енергизира и го подобрува изгледот на слабата, проретчена коса. Богат со аминокиселини од растителен колаген, хербални

екстракти со регенеративни карактеристики, природни мулти активни состојки.Оваа уникатна микстура обезбедува ефективно дејство против бројни фактори кои предизвикуваат опаѓање на косата.Нанесете го на чист скалп после миење на косата и не го испирајте. Се препорачуваат три ампули неделно три месеци последователно, пред постепено да се намали фреквенцијата на користење.