Bain TS shampooing

bottle15

Балансиран шампон за третман на масен скалп и суви врвови на косата. Смирувачките ефекти на маслата од зелен лимон, анти себореичните ефекти на квасецот и анти перспирантните бенефити на sage во комбинација делуваат на чистење и себорегулација на масниот скалп.
Витамините и растителните протеини со кондиционирачки особини ги ревитализираат и негуваат сувите краеви.