Bain traitant à la Propolis

_0002_Layer 6
Нежен третман против перут. Прополисот во комбинација со коктел од растителни активни состојки го превенира развојот на габички на скалпот и го редуцира чешањето, кое се јавува често кај перутот. Овие состојки синергично делуваат за да обезбедат

правилна хигиена на скалпот нежно отстранувајќи го перутот со инстатнти резултати. Нежната форлмула овозможува секојдневно користење.