ШАМПОН И ЧЕШЕЛ ПРОТИВ ГНИДИ LICE & EGG SHAMPOO & COMB

lice

Отстранувањето на гниди не било никогаш полесно отколку со примена на Lice Guard шампонот. Станува збор за 100% безбеден и ефикасен производ без било какви штетни хемикалии, отрови и пестициди. Она што треба да го направите е да ја измиете вашата коса со шампонот, а потоа да ја исчешлате со Egg & Lice Comb чешелот за да ги отстраните инстантно сите гниди кои биле во вашата коса. Нашиот специјален шампон докажано дејствува на целосно уништување на гнидите во косата и нивно лесно 100%-но отстранување со помош на Egg & Lice Comb.

Единствен производ на пазарот кој во себе не содржи отрови и пестициди и кој е медицински докажан дека воопшто не ја оштетува косата и скалпот како што тоа го прават остнатите производи богати со хемикалии и пестициди.